Årsresumé del 4

 
Lite pluggdejter, några stadsrundor med härliga höstplaggsinköp, skola osv. Som ni ser köpte jag mina kära Prime Boots som jag hade sparat ihop till ett tag. Använder de inte direkt varenda dag men de kommer vara med mig länge! Bästa Jullan firade vi också denna månad, så himla viktigt att även hon äntligen blev 18, alla var så hypade över det faktumet och vi hade en galen kväll! 
 
Gymnasiearbetesveckan var också placerad i oktober och ja vi kom ju igång i alla fall. Men det jag minns mest, eller inte minns, va väl vår klassfest mitt i veckan. Man får ju passa på, haha. Vidare blev det även ett möte med ambassadörgruppen (för BJ) med planering mm. Sist men inte minst var det dags för den årliga GUSK-festen, debut för mig och jag blev inte besviken! 
 
 
November, den dystraste månaden på året brukar vi säga. Vilket inte nödvändigtvis behöver vara aktuellt men det grundar sig i att det är då mörkret kommer, for real. Jag startade dock denna månad i vår lägenhet i Spanien, inte alls fel om du frågar mig! Jag shoppade loss inne på Zara och kom även hem med en någolunda bränna. När jag kom hem var skolan igång som vanligt och därmed drog jag och Johanna igång vårt UF-Företag JB Cotton Bags med möte med banken och leverantörer. Kul Kul. Väskorna kommer att finnas till hands för fösäljning nu i januari btw! 
 
Ja sen rullade väl November på som vanligt, jag köpte ett Bare Minerals kit som jag är super nöjd med, var kär i Michael Scofield - Prison Break - knegade på i skolan osv, såg Catching Fire med Maria, tränade, hängde med vännerna och kollade Paradise Hotel. 
 
Sista november hände något ytterst roligt och då var det dags för modevisning på Birger Jarl då jag gick modell. Det var nyårstema på kläderna och jag trivdes bra i min outfit. Himla rolig kväll! 
 
 
Hello December! aka Julmånaden. Denna månad fylldes upp med dels fotbollscup(er) och dels julmys. Jag åkte på en förfärlig nackspärr och gjorde mig själv på lite bättre humör med att boka en biljett till Summerburst, trevligt! Jag började även jobba extra på Villa Anna, jobbade ungefär 3-4 kvällar i veckan så det blev en hel del. Men kul var det och pengarna kommer inte sitta fel när de glider in på kontot i slutet av januari. 
 
Tiden gick snabbt och det var snart dags för julavslutning och därefter kom självaste Julafton. Firade den med familj, mormor och morfar samt mosters familj. Mysigt minst sagt! Dagen efter fylldes med fest, förpärla hos Matilda och Saluhallen efter det. Kväll att minnas. 
 
Sist men inte minst landade jag ju här, i Miami, och sedan for vi till Aruba. SLUT på 2013 och hej 2014!!!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0