Årsresumé del 3

 
Sommarlooooov. Party, häng med mina tjejer, häng med Adam och jobb. Så såg väl de första veckorna ut. Inget att klaga på. Men sen så! Sen begav sig "the Dream team" till Rhodos och hade en helt oförglömlig vecka. Den bästa veckan år 2013 utan tvekan! Veckan efter den var inte heller pjåkig. Den spenderade jag nämligen i vår lägenhet i Spanien. 
 
När jag kom hem igen blev det lite mer jobb såklart och så firade jag bästa Nathalie, ett par gånger. Annars såg väl resten av juli ut som en vanlig sommarlovsmånad för en 18'åring. Många fina stunder! 
 
 
 
Sommarlovet led mot sitt slut men inte led jag för det. Jag njöt av de sista veckorna till fullo måste jag faktiskt säga. Tjänade lite pengar inför höstshoppingen genom att måla huset tillsammans med Linnea. Spenderade mycket tid med vännerna, dagar på stan, kvällar på Bj och jag hann till och med med en sväng till Grönalund! Har väl smått börjat tröttna på att åka dit dock, det kostar bara massa pengar och det är inte särskilt roliga karuseller. Får bli Liseberg nästa gång! 
 
Jag började även spela fotboll igen efter ett drygt halvårs uppehåll. Det var jobbigt och rätt tråkigt i början men jag är jätteglad för att jag ändå fortsatte för nu tycker jag faktiskt om fotboll igen. Waow kan man tänka sig! Skämt å sido. 
 
Skolan drog också igång, såklart. Trean. Sista året. Jag klagade lite till att börja med men kom in i rutinerna igen tillslut. Väldigt stort plus till att värmen höll i himla länge också!
 
 
 
 Inledde September med en fartfylld helg i Stockholm. Festade loss på Magenta med mina tjejerna och träffade massor med favoriter från Rhodos. Fotade mina nya header med Jessica som är så himla bra på att fota, började träna på egen hand eftersom jag valde att sluta på fotbollen i skolan, hade en mysig återträff med gamla klassen, såg snabba cash på bio osv. Ja skolan rullade på och det var varmt och skönt, (för att vara september). 
 
Värt att nämna är helt klart också att vi tog hem seriesegern med mitt fotbollslag! Underbart! 
 
Fortsättning följer...
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jättefin blogg har du!

Svar: Tusen tack!!
Beatrice

2014-01-09 @ 22:38:43
URL: http://www.nattstad.se/pstandsforperfect

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0