Årsresumé del 1

 
2013 startades för mig i Mexico med min fina familj. Hade ett superbra nyårsfirande med folk från hela världen och dansade runt i min gula himmelska klänning från Nelly Trend. Kom hem från Mexico innan skolan började och då började sista terminen för årskurs två. Jag gick alltså i tvåan! Tiden flyger förbi läskigt fort inte sant? 

Resten av januari spenderade jag nära och kära, pinnade på i skolan som vanligt, hade tjockt brunt hår och firade även min kära fars 50 års dag med en stor fest! Bra månad helt klart. 
 
 
 
 
Februari var fullt av fart och fläkt. Fest och annat skoj. Jag firade tre av mina bästa vänner, Matilda, Sofie och Fanny samt mig själv som blev hela 18 år gammal! Som jag hade längtat till den dagen, och nu är det inte långt kvar till min 19 års dag inte. Spännande. För övrigt hade jag ett roligt samarbete med ASOS där jag fick styla min egna outfit för Oscars galan!
 
 
 
 
Mars månad var ingen trevlig månad, det är väl bara att konstatera. Får ont i magen och hjärtat när jag tänker på den. Mycket som gick utför minst sagt. Så stryker ett streck över Mars 2013 och siktar på en jävligt bra Mars månad detta år.
 
Något roligt jag dock ska lyfta fram är modevisningen jag var konferancier för på Birger Jarl. Det  var sjukt kul och en upplevelse i sig! 
 
Fortsättning följer...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0