Årsresumé del 2

 
Under April hann jag med en hel del. Spenderade Påsk-helgen i Särna med Adams familj och åkte skidor, skoter, pimplade osv. Shoppade massor med vårkläder och förberedde mig för kommande klädsäsong! Jag bockade även av halkbanan i början av månaden och senare även körkortsprovet. Åt många härliga luncher ute i vårsolen med mina fina vänner och firade även pinglorna Denise och Linnea på deras respektive 18-års dag. Älskar för övrigt födelsedagsfirande i alla former! Det är så roligt. 
 
I mitten av April var jag modell åt Denise som stylade mig och sedan fotades jag! Rolig grej helt klart!  Och mot slutet drog (flydde) jag till Spanien för en weekend med shopping, sol och bad. Kom hem dagen innan valborg och taggade för fulla muggar! Lite för mycket kanske... 
 
 
Åh sommaren var på väg och lyckan jobbade, sakta men säkert, sin väg in i mitt liv igen. Jag fixade först och främst körkortet!! Gladare än någonsin, nästan, tror jag. Firade två år med Adam, började jobba på Tzatziki och tjänade mina egna stålar inför sommaren. Blev såklart också ett besök i huvudstaden med vännerna och shoppade mig några nya favoriter. Och det var ju även skivornas tid. Gick väl i alla fall på två roliga skivor och hallå nu längtar jag lagom mycket till skivperioden börjar igen i Uppsala! 
 
 
Juni kom även den månaden och sommaren i samma veva! Jobbade ganska mycket och hade mycket i skolan men fixade det och först var det studenternas dag den 5:e då jag firade flera studenter. Åkte runt med tjejerna på stan och kollade flaken och sedan åkte jag runt över hela Uppsala på mottagningar. Den 11e (om jag inte mins fel) fick även resterande, vi, ta sommarlov och det kom så lägligt! Hade avslutning med klassen och samklassen som pricken över i. 
 
Ja under juni månad  blev det många fina utekvällar, picknickar, fika och stadsrundor, en sväng till Stockholm till och med. Midsommaren 2013 firades ute hos Linnea i Bälinge, isch, och den var helt oslagbar måste jag säga! Hade så fruktansvärt roligt. Hann även åka ut till Melkers sommarstuga som jag aldrig hade besökt tidigare, mysigt värre. Juni Juni Juni. Bättre månad. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0